Bij een afspraak die je bij me maakt voor Hormoononderzoek heb ik nu als extra optie een Bloedtest die ik bij je kan doen. Dat kan een mooi begin zijn om echt duidelijk in kaart te krijgen waar de verstoringen in jouw lichaam zitten.

De EMB bloedtest verschilt met het reguliere bloedonderzoek wat je bij huisarts of ziekenhuis laat doen. Het bloed stuur ik op naar laboratorium en daar word het op 3 verschillende manieren bekeken. Zoals bij huisarts ook gebeurd .Onder microscoop word het bloed met het blote oog bekeken hoe de cellen er precies uit zien en waar eventuele afwijkingen in het bloed zitten. Als laatste word het bloed door een apparaat gehaald die kan meten of je tekorten hebt in vitamines en mineralen. ook te zien is dan waar blokkades zitten, hormonale disbalansen, voedsel intolleranties en ook hoeveel stress er in je lichaam zit. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

(NB; De adviezen die ik je ga geven als ik de uitslag van laboratorium terug krijg, hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet 1 op 1 worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de behandeling vanuit reguliere zorg.)

Graag geef ik je meer informatie als ik een intake met je mag doen.