Wie ben ik?

wat ik doe

Mijn verhaal

Marja, Trainer Hormoonfactor

Ik ben Marja, moeder van twee jongens. Ik heb een mooi leven, ik voel me goed, sterk en vol met plannen en ideeën. Ik ben zeer zorgzaam en vind het heel fijn als ik wat voor anderen kan betekenen. 

Ik heb me ook wel eens helemaal niet goed gevoeld. Dan bouwde langzaam op en ik bleef gewoon doorwerken en doorleven op de manier zoals ik altijd deed.

Ik negeerde alle signalen die mijn lijf gaf, want ja, want ziek melden voor vage klachten doe ik niet.

Dat ging dus verkeerd en ik zakte weg in een burn-out die me jaren heeft gekost voordat ik weer 100 procent kon functioneren.

Balans Vinden

Ik wilde wel liefst snel weer in balans komen en ging me verdiepen in gezond voedsel. Bij de huisarts of andere hulpverleners, hebben ze het bijna nooit over het belang van gezond voedsel gehad. wel over medicijnen natuurlijk, maar dat is dan ook hun vakgebied.

Ik kwam zoveel nieuwe, interessante dingen tegen over voeding, dat ik de studie Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman bij Sonnevelt Opleidingen ben gaan doen.

Wat doe ik?

Als Trainer Hormoonfactor verdiep ik me  in hormonale dis-balansen en ik heb geleerd wat gezonde voeding met je doet.

Ook heb ik training gehad op fysiek en mentaal gebied. Geleerd om mensen te coachen naar hun doel.

Toen ik mijn diploma binnen had, ben ik voor mezelf gaan werken. Om vrouwen die klachten hebben het weer wat makkelijker te maken.

Ben blij met alles wat ik al geleerd heb en blijf mezelf iedere dag ontwikkelen op het gebied van gezondheid en hormonen.

Mijn aanpak

Als je wilt starten dan bel ik je,  ik stel me even voor en maken we eerst kennis.

We plannen een afspraak voor het consult (uitgebreid onderzoek) wat ik met je ga doen. De vragen zullen heel divers zijn en het gaat ongeveer anderhalf uur duren. Dit kan via telefoon, skype, facetime.

Na dit onderzoek ga ik aan het werk met alle info die ik heb verzameld. Alles staat met elkaar in verbinding dus ik werk met hele brede kijk op je klachten.

Ik verstuur het via e mail. Daarbij ook een advies van mij over voeding, ontspanning en bewegen. Als je dit hebt gelezen, zou ik graag van jou willen weten, welke stappen je kan gaan zetten, en wat bij jou past, en waar je tegenaan loopt.

Na twee weken bel ik je weer op, of als je dat fijner vind kan dit ook via mail of WhatsApp .

Ik zou dan graag willen weten hoe het met je gaat.

Hormoonfactor

De opleiding Trainer Hormoonfactor is ontwikkeld en wordt gegeven door levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach ir. Ralph Moorman. Hij studeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en schreef onder andere de bestsellers ‘De hormoonfactor’ en ‘De boodschappencoach’. 

Een opgeleide Trainer Hormoonfactor kan cliënten op deskundige wijze begeleiden en coachen op hoe hormonen de gezondheid beïnvloeden. Zij hebben geleerd hoe je met kleine aanpassingen in de levensstijl grote verschillen kunt maken. Zo laat je het hormonale orkest weer het muziekstuk spelen waar het voor bedoeld is.